Nevezési Információk

Online nevezés:

Az Panorámafutás versenyekre csak online lehet nevezni. Az indulók száma limitált, emiatt helyszíni nevezés csak korlátozottan lehetséges, amennyiben maradnak még szabad helyek.

Előnevezés/díjak:
A nevezési időszakokról és árakról részletesen az egyes versenyek információs oldalain lehet tájékozódni.

A nevezések csak a nevezési díj átutalásával együtt érvényesek. A nevezési díj beérkezésének határideje a nevezéstől számított 2 munkanap. Ennek lejárta után a  nevezések (a pénzügyileg nem rendezett nevezések) törlődnek. Tehát csak úgy érdemes kitölteni a nevezési lapot, ha egy időben elintézed az átutalást is!  Érvényes nevezés esetében a versenyzőt feltüntetjük a honlapon elérhető rajtlistán. A verseny rendezői szervezési okok miatt a résztvevők számát korlátozzák.

A megadott árak bruttó árak és egy főre vonatkoznak. A nevezési díj beérkezésének határideje a nevezéstől számított 2 munkanap. Ennek lejárta után a  nevezések (a pénzügyileg nem rendezett nevezések) törlődnek.  Ezt követően csak új nevezés az adott napon érvényes feltételek mellett adható le.

Fizetés:
A nevezési díj befizetése átutalással lehetséges a Proathlon Bt bankszámlájára (Raiffeisen Bank: 12010374-00146880-00100006).

Az átutalásnál a versenyző(k) nevét, és a nevezési visszaigazolásban elküldött kódot adja meg a közleményben. Több nevezés, vagy egyesületi nevezés egy összegű befizetése esetén (ha a kódok már nem férnek el a megjegyzés rovatba) küldj e-mailt az info@panoramafutas.hu  címre.

A nevezési díj befizetéséről a versenyzők minden esetben számlát kapnak, amit feldolgozás után emailben küldünk el.  Amennyiben a számlázási név és cím eltérő, úgy kérjük a nevezési lapon a számlázási adatokat előre feltüntetni. A számla kiállítása után módosításra nincs lehetőség!

Visszamondás:
A nevezési díj 70%-át vissza fizetjük abban az esetben ha 30 nappal a verseny előtt emailben a versenyző lemondja indulását. Ezután lemondásokat már nem áll módunkban elfogadni, és pénzt visszatéríteni sem tudunk. A nevezés nem átruházható más versenyre.

 

Rajtszám felvétel:

A rajtszám felvétel mindenkinek személyesen, fényképes igazolvánnyal, és felelősségvállalási nyilatkozat aláírásával történik. 18 év alatti versenyzőknek a rajtcsomag átvételkor, aláírt szülői hozzájáruló nyilatkozatot kötelesek leadni.
A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt. A helyszíni regisztráció során kötelező kitölteni egy felelősségvállalási nyilatkozatot, melyben a versenyző kijelenti, hogy egészségileg alkalmas és edzettségi szintje alapján felkészült a versenyzésre. A versenyen bekövetkezett esetleges baleset, sérülés és egészségkárosodás esetén a verseny rendezőivel szemben kártérítéssel nem él.