2. Panoráma Trail

Panoráma Trail –  egy terep maraton, ami összeköt három csodás várat a meseszép zempléni erdőkben. Sokan valószínűleg még sosem jártatok erre, de nekünk itt vannak a családi gyökereink, sok időt töltünk itt, kirándulásaink gyakori célpontja a Panoráma Trail három meghatározó állomása, a Boldogkő Vár, a Regéci Vár és a Füzéri Vár. Pár éve, amikor elkezdődtek a várak rekonstrukciós munkái, mi is elkezdtünk erről a versenyről álmodni, majd kidolgoztuk a koncepcióját is, ami most megvalósításra kerül.
A várak gyönyörűek lettek, lenyűgöző a látvány. Az erdő is az, pláné őszi színekben. Így minden adott egy különleges futóverseny szervezésére. Invitálunk tehát Titeket egy terep maratonra, amit egyéni vagy három fős váltóban tudtok teljesíteni. A Boldogkő Vár kapujából elindulunk, majd a Regéci Váron át a Füzéri Várba futunk célba.


Rajt:
 Boldogkő vára
Cél: Füzér vára

Táv: 45 km, 1500+ szintkülönbség 

Program
október 18.

15:00-21:00-ig Rajtszámátvétel a füzéri versenyközpontban
18:00-tól Verseny megnyitó

október 19.
6:20 Egyéni indulóknak busz indul a füzéri versenyközponttól a Boldogkő vári rajthoz
7:00-8.30-ig Rajtszámátvétel Boldogkő várban
8:00-8:50-ig Egyéni futóknak csomagleadás. amit a célhoz szállítunk
8:30 Váltó rajt 
9:00 Egyéni rajt
12:00-12:30 az első futók célba érése a Füzéri várba
15:00-től a Füzéri versenyközpontban: Gulyás és tészta party
18:00-től Eredményhirdetés

érem2018

Díjazás: serleg abszolút első egyéni 3 nő és férfi, első 3 női és férfi váltó (MIX váltók is indulhatnak, őket a férfi kategóriában értékeljük)

Finisher póló az EGYÉNI indulóknak. Multifunkcionális fejkendő MINDEN INDULÓNAK, Befutóérem MINDEN CÉLBA ÉRKEZŐNEK

Pálya: 
Erdei út, 1500m+ szintkülönbséggel, kb 15% aszfalt.
Tervezett útvonal:


Rajt: Boldogkő vára Cél: Füzér vára
Váltópontok: Regéc, Telkibánya

Frissítési pontok: 10 km, 16 km, 29 km, 39 km és a célban

Panoráma Trail profil

Szintidő: 8 óra

Amit még tudni kell:
A terep viszonya miatt egy-egy frissítőállomás  között a szokottnál nagyobb a távolság. Minden résztvevőtől kérjük, hogy vigyen magával egy lagalább 0,5 literes kulacsot, amit a frissítőállomásokon újra fel tud tölteni. Terepfutásra alkalmas futócipő szükséges és ajánlott felszerelés a mobiltelefon is, bár a pálya legnagyobb részén nincs térerő!

Egyéni indulók:
Aki a verseny napján busszal szeretne a füzéri versenyközponttól a rajthoz (Boldogkő vára) menni, azt mindenképpen már a nevezéssel együtt rendelje meg (a buszos szállítás a rajthoz +1500 Ft/fő, a helyek száma korlátozott).

Váltók:
1. váltópont 16 km-nél, Regéc településen
2. váltópont 29 km-nél, Telkibányán
A váltótagok és csomagjaik szállítása a csapatoknak a feladata.
Térképet, útvonalleírást: http://panoramafutas.hu/14660/trail-utmutato/


Panoráma Trail befutóérem Ltv 2018
A nevezési díj tartalmaz, EGYÉNI indulóknak:

  • részvételt a versenyen
  • időmérést
  • rajtszámot
  • multifunkcionális fejkendőt
  • ingyen letölthető fotókat
  • egyedi befutóérmet
  • finisher pólót
  • csomagszállítást a rajttól a célhoz
  • frissítést a pályán és a célban
  • meleg étel a verseny után (15:00-től a versenyközpontban)
  • orvosi felügyeletet
  • biztosított útvonalat
  • 27% Áfát

A nevezési díj tartalmaz, VÁLTÓ-ban indulóknak:

  • részvételt a versenyen
  • időmérést
  • rajtszámot
  • multifunkcionális fejkendőt
  • ingyen letölthető fotókat
  • egyedi befutóérmet
  • frissítést a pályán és a célban
  • meleg étel a verseny után (15:00-től a versenyközpontban)
  • orvosi felügyeletet
  • biztosított útvonalat
  • 27% Áfát

Nevezési díjak:

Egyéni indulóknak (limit 300 fő, 18 éves kortól)
2018.06.20 – 07.31 -ig
2018.08.01 – 10.08-ig 

Váltóban indulóknak (limit 100 csapat, 18 éves kortól)
2018.06.20 – 07.31 -ig 
2018.08.01 – 10.10-ig 

 

Nevezés: online nevezés 2018.06.20-tól 2018.10.10-ig
Helyszíni nevezésre nincs lehetőség

A nevezési lap kitöltése után a  nevezési díjat a Proathlon Bt bankszámlaszámára kell átutalni. A beérkezett befizetés után emailben küldjük a számlát. A verseny napján a rajtszám átvételéhez egy fényképes igazolvány felmutatása szükséges. A rajtszám felvétel felelősségvállalási nyilatkozat aláírásával történik.
A nevezési díj 70%-át visszafizetjük abban az esetben ha 30 nappal a verseny előtt emailben a versenyző lemondja indulását. Ezután lemondásokat már nem áll módunkban elfogadni, és pénzt visszatéríteni sem tudunk. Benevezett, de a versenyen el nem induló versenyző nevezési díjának visszatérítésére nincs lehetőség.

Proathlon Bt
Raiffeisen Bank: 12010374-00146880-00100006

 

Nevezés átruházás

Október 10-e 15 óráig a nevezések átruházhatók másik versenyzőre. Ennek a regisztrációs díja 1500,-Ft
A következő módon tudjuk átírni:
Az eredeti nevező a bankszámlaszámunkra azonosító kóddal együtt utalja át a regisztrációs díjat, és e-mailben küldje el az info@panoramafutas.hu címre az alábbi adatokat:

   • eredeti nevező neve, email címe és azonosító kódja
   • a helyette nevező adatai (név, születési év, lakcím, email cím, telefonszám)
    Figyelem: versenytáv, póló méret-rendelés módosításra nincs lehetőség!

Vis maior:

A résztvevők biztonsága érdekében a pálya teljes vagy egy-egy szakasza változhat vagy törlésre kerülhet. Amennyiben vis maior helyzetben a verseny nem kerül megrendezésre vagy csak módosított pályán, a nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni.

Szabályzat:

A esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak előzetes engedéllyel, egyeztetett formában és módon végezhető.

A teljes távot nem teljesítő, a kijelölt útvonaltól eltérő, vagy egyéb – a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek.

A versenyen nyert díjakat csak az eredményhirdetésen, személyesen lehet átvinni, utólagos postázásra nincs lehetőség.

A verseny útvonalain kötelező betartani a jobbra tarts elvet.
A versenyen görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül vagy babakocsival, kutyával futni tilos. A versenyzőknek kötelező felsőruházatot viselni, és a rajtszámot elől, látható módon feltűzni.  A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedettek.
A versenyen indulóknak tilos elhagynia a kijelölt versenypályát.  A versenyző tudomásul veszi, hogy a verseny útvonalán útburkolati hibák, egyenetlenségek előfordulhatnak amelyek miatt fokozott figyelemmel kell haladnia a versenypályán. Az úthibák okozta balesetekért a rendező nem vonható felelősségre.

A rendezőség fenntartja a jogot, hogy az útvonal sajátosságai (szűk keresztmetszet) és biztonsági okok miatt a résztvevők számát korlátozza, ill. a nevezést a megadott határidő előtt lezárja.
A szervezők fenntartják a mindenkori és mindenre kiterjedő változás jogát!

A rendezőség a verseny területén és a ruhatárban elhelyezett csomagok, értékek eltűnése esetén felelősséget nem vállal. Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!

Az online regisztrációval minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat, a rendezőség közreműködését és betartja a verseny szabályait. A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

Felelősségnyilatkozat:
A versenyző elismeri, hogy a versenyen a saját felelősségére indul. A nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, melyet a versenyt megelőzően orvosi vizsgálattal erősített meg és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők. A rajtszám cseréje és átadása tilos.
A rendező fenntartja a jogot, hogy a versenyről és a versenyzőkről fotót és filmet készítsen, melyek a továbbiakban a rendező tulajdonát képezik, és szabadon felhasználja reklám tevékenységéhez, kiadványaihoz. A fotókon és filmeken szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
A regisztrációnál elküldött adatok a valóságnak megfelelnek, azok tárolásához és a rendezvényeken való felhasználásához a versenyző hozzájárul.
A versenyző büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy adatai a valóságnak megfelelnek.

Az online nevezéshez a felelősségnyilatkozat elfogadása szükséges, a versenyzők a rajszám átvételekor aláírásukkal ezt megerősítik.