4. MOONLIGHT RUN

4. Moonlight Run időpont: 2019.06.15.

A tavaszi félmaraton után június 15-én éjszakai holdfényben, és fejlámpás világítással futunk ismét a Duna-parton. Idén már 4. alkalommal Szobról indulva, Zebegényen át a célvonal ismét a nagymarosi Fő tér a Visegrádi várral szemben. A Moonlight Run indulókra 12 hangulatos kilométer vár, minimális szintkülönbséggel, a pálya érzésre szinte mindig lejt


Rajt: Szob, Szent László templom 21:30

Cél: Nagymaros, Fő tér

Táv:
12 km a bicikliúton, minimális szintkülönbséggel
night
Program
Rajtszámátvétel Szobon 19:00-21:00-ig
Szobon az öltözőt 19:00-21:00-ig lehet használni.
Csomagleadás (amit a célterületre szállítunk) 20:45-21:15-ig
21:00-kor kezdjük a közös bemelegítést és ráhangolódunk a naplementében a 21:30-as rajtra.
Célterületen éjszakába nyúlóan zenés buli.
Nagymaroson az öltözőt 24.00-ig lehet igénybe venni.

Fejlámpa: a bringa úton nincs végig világítás, ezért az indulók biztonságért (és a hangulatért) egy fejlámpa használat kötelező!

Frissítés:
víz és iso 6 km és a célban

 

Amit még tudni kell:
Szobon mindenki leadhatja ruháit hátizsákban, amiket jelzéssel ellátva szállítunk a célvonalhoz, Nagymarosra.
Mindkét helyszínen, a szobi rajtterület és a nagymarosi célterület is közel van a vasútállomáshoz (5-10 perc gyalog). Nagymarosról egészen 23:50-ig minden óra 50-kor indul egy vonat Szobra ami minden óra 05-kor érkezik. Budapestre vissza az utolsó vonat 23:15-kor indul Nagymarosról. Ha valaki autóval érkezik, érdemes már Nagymaroson parkolni, és vonattal átmenni Szobra a rajthoz, hogy a verseny után már ne kelljen visszamenni az autóért Szobra. Javasoljuk, hogy legkésőbb a 19.50-es vonatra szálljatok fel Nagymaroson, hogy legyen idő a bemelegítésre, ráhangolódásra.

Díjazás: serleg abszolút első 3 nő és férfi, és befutóérem mindenkinek

 A nevezési díj tartalmaz :

 • részvételt a versenyen
 • chipes időmérést
 • egyedi befutóérmet
 • frissítést a pályán
 • zsíros kenyér a célban
 • orvosi felügyeletet
 • biztosított útvonalat
 • 27% Áfát

Nevezési díj, 12 km ( 16 éves kortól): 6.000,- Ft


Nevezés (online január 7-től –  június 6-ig ):

A nevezési lap kitöltése után a  nevezési díjat a Proathlon Bt bankszámlaszámára kell átutalni. A beérkezett befizetés után emailben küldjük a számlát. A verseny napján a rajtszám átvételéhez egy fényképes igazolvány felmutatása szükséges. A rajtszám felvétel felelősségvállalási nyilatkozat aláírásával történik.
A nevezési díj 70%-át visszafizetjük abban az esetben ha 30 nappal a verseny előtt emailben a versenyző lemondja indulását. Ezután lemondásokat már nem áll módunkban elfogadni, és pénzt visszatéríteni sem tudunk. Benevezett, de a versenyen el nem induló versenyző nevezési díjának visszatérítésére nincs lehetőség.

Proathlon Bt
Raiffeisen Bank: 12010374-00146880-00100006
Raiffeisen Bank IBAN: HU53120103740014688000100006  (Forint)

Raiffeisen Bank IBAN: HU32 1201 0374 0014 6880 0020 0003  (Euro)
SWIFT: UBRTHUHB


Nevezés átruházás

Június 7-e 15 óráig a nevezések átruházhatók másik versenyzőre. Ennek a regisztrációs díja 1500,-Ft
A következő módon tudjuk átírni:
Az eredeti nevező a bankszámlaszámunkra azonosító kóddal együtt utalja át a regisztrációs díjat, és e-mailben küldje el az info@panoramafutas.hu címre az alábbi adatokat:

 • eredeti nevező neve, email címe és azonosító kódja
 • a helyette nevező adatai (név, születési év, lakcím, email cím, telefonszám)
  Figyelem: versenytáv, póló méret-rendelés módosításra nincs lehetőség!


Vis maior:

A résztvevők biztonsága érdekében a pálya teljes vagy egy-egy szakasza változhat vagy törlésre kerülhet. Amennyiben vis maior helyzetben a verseny nem kerül megrendezésre vagy csak módosított pályán, a nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni.

Szabályzat:
A esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak előzetes engedéllyel, egyeztetett formában és módon végezhető.

A teljes távot nem teljesítő, a kijelölt útvonaltól eltérő, vagy egyéb – a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek.

A versenyen nyert díjakat csak az eredményhirdetésen, személyesen lehet átvinni, utólagos postázásra nincs lehetőség.

A verseny útvonalain kötelező betartani a jobbra tarts elvet.
A versenyen görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül vagy babakocsival, kutyával futni tilos. A versenyzőknek kötelező felsőruházatot viselni, és a rajtszámot elől, látható módon feltűzni.  A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedettek.
A versenyen indulóknak tilos elhagynia a kijelölt versenypályát.  A versenyző tudomásul veszi, hogy a verseny útvonalán útburkolati hibák, egyenetlenségek előfordulhatnak amelyek miatt fokozott figyelemmel kell haladnia a versenypályán. Az úthibák okozta balesetekért a rendező nem vonható felelősségre.

A rendezőség fenntartja a jogot, hogy az útvonal sajátosságai (szűk keresztmetszet) és biztonsági okok miatt a résztvevők számát korlátozza, ill. a nevezést a megadott határidő előtt lezárja.
A szervezők fenntartják a mindenkori és mindenre kiterjedő változás jogát!

A rendezőség a verseny területén és a ruhatárban elhelyezett csomagok, értékek eltűnése esetén felelősséget nem vállal. Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!

Az online regisztrációval minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat, a rendezőség közreműködését és betartja a verseny szabályait. A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

Felelősségnyilatkozat:
A versenyző elismeri, hogy a versenyen a saját felelősségére indul. A nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, melyet a versenyt megelőzően orvosi vizsgálattal erősített meg és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők. A rajtszám cseréje és átadása tilos.
A rendező fenntartja a jogot, hogy a versenyről és a versenyzőkről fotót és filmet készítsen, melyek a továbbiakban a rendező tulajdonát képezik, és szabadon felhasználja reklám tevékenységéhez, kiadványaihoz. A fotókon és filmeken szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
A regisztrációnál elküldött adatok a valóságnak megfelelnek, azok tárolásához és a rendezvényeken való felhasználásához a versenyző hozzájárul.
A versenyző büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy adatai a valóságnak megfelelnek.

Az online nevezéshez a felelősségnyilatkozat elfogadása szükséges, a versenyzők a rajszám átvételekor aláírásukkal ezt megerősítik.