6. Panorámafutás Zebegény

Zebegény strand rajt

2019.Szeptember .

Program:
Rajtszámátvétel:
8:00-10:00-ig
Szőnyi István Általános iskola
100m a versenyközponttól

Rajt:
10:00 – 25 és 17 km
10:20 – 8 km
10:30 – 2 km
13:00-tól Eredményhirdetés

Panorámafutás Zebegény 18-10Frissítés:

A futópályán kb. 4 km-ként lesznek frissítőállomások

Tervezett útvonal:
Kerékpár út Nagymaros és Szob között, lásd Térkép oldalunkon      

Versenyközpont, rajt -cél:

Zebegényi Strand – Rajtszám átvétel
Öltöző, Ruhatár, Zuhany az iskolában.
Figyelem! A ruhatárban értékmegőrzést nem vállalunk!
WC a versenyközponttól 50m-re található

Távok:
25 km, 17 km, 8 km, 2 km

Helysz_zebegény25 km:

A Panorámafutás rendezvény főszáma. Zebegény – Nagymaros – Zebegény – Szob -Zebegény végig a Duna mellett. A futás élménye mellett az elénk táruló látvány sem utolsó. Minden célba érkezőnek befutóérmet adunk. Ezen kívül a versenyzőket abszolút kategóriában (külön női és külön férfi) és korcsoportonként (külön női és külön férfi) az első 3 helyezettet díjazzuk.

Kategóriák:

– 16 – 24 év között
– 25 – 44 év között
– 45 – 64 év között
– 65 év felett
Életkor meghatározásában a verseny évében december 31-ig bezáróan betöltött életkor a mérvadó.

17 km:

Zebegény – Nagymaros – Zebegény. Jó kondiban lévő felnőtteknek, akik a 8 km-t keveslik, de a 25 km-re még tovább kell készülniük. Minden célba érkezőnek egy befutóérmet adunk. Ezenkívül a versenyzőket abszolút kategóriában (külön női és külön férfi) és korcsoportonként (külön női és külön férfi) az első 3 helyezettet díjazzuk.

Kategóriák:

– 16 – 24 év között
– 25 – 44 év között
– 45 – 64 év között
– 65 év felett
Életkor meghatározásában a verseny évében december 31-ig bezáróan betöltött életkor a mérvadó.

8 km:

Zebegény – Szob – Zebegény. Elsősorban olyan ifjaknak és felnőtteknek ajánljuk, akik nemrég kezdtek megbarátkozni a futással, akik szeretnék megtapasztalni a közös futás, versenyzés élményét gyönyörű környezetben, jó hangulatban. Minden célba érkezőnek egy befutóérmet adunk. Ezenkívül a versenyzőket abszolút kategóriában (külön női és külön férfi) az első 3 helyezettet díjazzuk.

2 km Gyerek futam:
Gyerek futam, akiket a szülők rajtszám nélkül kísérhetnek. Nincsenek korosztályok, időmérés, sem külön eredményhirdetés, mivel a gyerekeket nem versenyeztetni akarjuk, csak a közös futás öröme számítson. A célban minden gyermeknek egy érmet adunk!

Szintidő:

A 25 km mezőnynek 7:30/km. Záró bringa kíséri a mezőnyt. Azok a futók akik az első 17 km-en 7:30/km tempónál lassabban érnek Nagymarosról vissza Zebegénybe, már nem futhatnak tovább Szob felé.

A nevezési díj tartalmaz (25 km, 17 km, 8 km):

 • részvételt a versenyen
 • rajtszámot
 • chipes nettó időmérést
 • egyedi befutóérmet
 • frissítést a pályán és a célban
 • orvosi felügyeletet
 • biztosított útvonalat
 • 27% Áfát

dav
A nevezési díj tartalmaz (2 km):

 • részvételt a versenyen
 • rajtszámot
 • befutóérmet
 • frissítést a célban
 • biztosított útvonalat
 • orvosi felügyeletet
 • 27% Áfát
Nevezési díjak:

25 km (16 éves kortól) 17 km (16 éves kortól) ( limit: 500 hely)

8 km (12 éves kortól) ( limit: 300 hely)

2 km (12 éves korig)

Nevezés (online ):

A nevezési lap kitöltése után a  nevezési díjat a Proathlon Bt bankszámlaszámára kell átutalni. A beérkezett befizetés után emailben küldjük a számlát. A verseny napján a rajtszám átvételéhez egy fényképes igazolvány felmutatása szükséges. A rajtszám felvétel felelősségvállalási nyilatkozat aláírásával történik.
A nevezési díj 70%-át visszafizetjük abban az esetben ha 30 nappal a verseny előtt emailben a versenyző lemondja indulását. Ezután lemondásokat már nem áll módunkban elfogadni, és pénzt visszatéríteni sem tudunk. Benevezett, de a versenyen el nem induló versenyző nevezési díjának visszatérítésére nincs lehetőség.
Proathlon Bt
Raiffeisen Bank: 12010374-00146880-00100006

Nevezés átruházás

Szeptember ..-e 15 óráig a nevezések átruházhatók másik versenyzőre. Ennek a regisztrációs díja 1500,-Ft
A következő módon tudjuk átírni:
Az eredeti nevező a bankszámlaszámunkra azonosító kóddal együtt utalja át a regisztrációs díjat, és e-mailben küldje el az info@panoramafutas.hu címre az alábbi adatokat:

 • eredeti nevező neve, email címe és azonosító kódja
 • a helyette nevező adatai (név, születési év, lakcím, email cím, telefonszám)
  Figyelem: versenytáv, póló méret-rendelés módosításra nincs lehetőség!

Vis maior: 

A résztvevők biztonsága érdekében a pálya teljes vagy egy-egy szakasza változhat vagy törlésre kerülhet. Amennyiben vis maior helyzetben a verseny nem kerül megrendezésre vagy csak módosított pályán, a nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni. Kánikula esetén a rajt időpontokat változhatnak.

Szabályzat:
A esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak előzetes engedéllyel, egyeztetett formában és módon végezhető.

A teljes távot nem teljesítő, a kijelölt útvonaltól eltérő, vagy egyéb – a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek.

A versenyen nyert díjakat csak az eredményhirdetésen, személyesen lehet átvinni, utólagos postázásra nincs lehetőség.

A verseny útvonalain kötelező betartani a jobbra tarts elvet.
A versenyen görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül vagy babakocsival, kutyával futni tilos. A versenyzőknek kötelező felsőruházatot viselni, és a rajtszámot elől, látható módon feltűzni.  A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedettek.
A versenyen indulóknak tilos elhagynia a kijelölt versenypályát.  A versenyző tudomásul veszi, hogy a verseny útvonalán útburkolati hibák, egyenetlenségek előfordulhatnak amelyek miatt fokozott figyelemmel kell haladnia a versenypályán. Az úthibák okozta balesetekért a rendező nem vonható felelősségre.

A rendezőség fenntartja a jogot, hogy az útvonal sajátosságai (szűk keresztmetszet) és biztonsági okok miatt a résztvevők számát korlátozza, ill. a nevezést a megadott határidő előtt lezárja.
A szervezők fenntartják a mindenkori és mindenre kiterjedő változás jogát!

A rendezőség a verseny területén és a ruhatárban elhelyezett csomagok, értékek eltűnése esetén felelősséget nem vállal. Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!

Az online regisztrációval minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat, a rendezőség közreműködését és betartja a verseny szabályait. A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

Felelősségnyilatkozat:
A versenyző elismeri, hogy a versenyen a saját felelősségére indul. A nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, melyet a versenyt megelőzően orvosi vizsgálattal erősített meg és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők. A rajtszám cseréje és átadása tilos.
A rendező fenntartja a jogot, hogy a versenyről és a versenyzőkről fotót és filmet készítsen, melyek a továbbiakban a rendező tulajdonát képezik, és szabadon felhasználja reklám tevékenységéhez, kiadványaihoz. A fotókon és filmeken szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
A regisztrációnál elküldött adatok a valóságnak megfelelnek, azok tárolásához és a rendezvényeken való felhasználásához a versenyző hozzájárul.
A versenyző büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy adatai a valóságnak megfelelnek.

Az online nevezéshez a felelősségnyilatkozat elfogadása szükséges, a versenyzők a rajszám átvételekor aláírásukkal ezt megerősítik.

NEVEZÉS