3. Éjszakai Panorámafutás

ejszakaipanoramaÚjra invitálunk Titeket egy kellemes 12 km-es nyár esti futásra a Dunakanyarba. Az útvonalon a fejlámpáitok fokozzák a hangulatot és a Duna túloldalán a kivilágított Visegrádi Várban is gyönyörködhettek sok egyéb más mellett.

Hogy nem csak tőlünk halljátok milyen jó kis verseny ez, ide másolunk pár visszajelzés a tavalyi első éjszakai futásunkról:

Kedves Szervezők!
Gratulálok a remek szervezésért, és a kitűnő hangulat biztosításáért. Remekül éreztem magam, igazi élményfutás volt! :) Remélem jövőre is megrendezésre kerül. Kihagyhatatlan élmény. :)

Ritka jó hangulatú és vidám futásban volt részünk. Ámulatba ejtő volt az útvonal. :) Köszönjük a szervezőknek!

Kedves Szervezők! Köszönjük a versenyt, fantasztikus volt, az útvonal, a frissítés, a segítők, az érem, a nagymarosi hangulat, minden tökéletes volt!!!!! :)

Fantasztikus élmény volt! Életem eddigi legjobb futása volt! Köszönöm! :-)

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, hatalmas élmény és buli volt! Nagyon jól éreztük magunkat! :)

Köszönjük szépen, nagyon jól éreztük magunkat! A szervezés, a zene, a frissítés kifogástalan volt! :)

Rajt: Szob, Szent László templom

Cél: Nagymaros, Főtér

Táv:
12 km a bicikliúton, minimális szintkülönbséggel

Nevezés: Online nevezés 2018.április


Program

Időpont 2018.06…
Rajtszámátvétel Szobon 19:00-21:00-ig
Szobon az öltözőt 19:00-21:00-ig lehet használni.
Csomagleadás (amit a célterületre szállítunk) 20:30-21:15-ig
21:00-kor kezdjük a közös bemelegítést és ráhangolódunk a naplementében a 21:30-as rajtra.

Rajt 21:30
Célterületen éjszakába nyúlóan zenés buli.
Nagymaroson az öltözőt 24.00-ig lehet igénybe venni.

éjszakai panoráma futás útvonal

Fejlámpa: a bringa úton nincs végig világítás, ezért az indulók biztonságért (és a hangulatért) egy fejlámpa használat kötelező!

Frissítés:
víz és iso 4 km, 8 km, és a célban

Díjazás: serleg abszolút első 3 nő és férfi, és befutóérem mindenkinek

Nevezési díj:

 A nevezési díj tartalmaz :

  • részvételt a versenyen
  • időmérést
  • befutóérmet
  • frissítést a pályán
  • orvosi felügyeletet
  • biztosított útvonalat
  • 27% Áfát

Nevezés:
A nevezési lap kitöltése után a  nevezési díjat a Proathlon Bt   12010374-00146880-00100006  számú bankszámlaszámára kell átutalni. A beérkezett befizetés után emailben küldjük a számlát és a rajtszámot. A verseny napján a rajtszám átvételéhez egy fényképes igazolvány felmutatása szükséges és elegendő (befizetésről igazolás nem szükséges). A rajtszám felvétel felelősségvállalási nyilatkozat aláírásával történik.
A nevezési díj 70%-át visszafizetjük abban az esetben ha 30 nappal a verseny előtt emailben a versenyző lemondja indulását. Ezután lemondásokat már nem áll módunkban elfogadni, és pénzt visszatéríteni sem tudunk. A nevezés nem átruházható más versenyzőre vagy más versenyre. Benevezett, de a versenyen el nem induló versenyző nevezési díjának visszatérítésére nincs lehetőség.

Amit még tudni kell:

Szobon mindenki leadhatja ruháit hátizsákban, amiket jelzéssel ellátva szállítunk a célvonalhoz, Nagymarosra.

Mindkét helyszínen, a szobi rajtterület és a nagymarosi célterület is közel van a vasútállomáshoz (5-10 perc gyalog). Nagymarosról egészen 23:50-ig minden óra 50-kor indul egy vonat Szobra ami minden óra 05-kor érkezik. Budapestre vissza az utolsó vonat 23:15-kor indul Nagymarosról. Ha valaki autóval érkezik, érdeNagymaros terképmes már Nagymaroson parkolni, és vonattal átmenni Szobra a rajthoz, hogy a verseny után már ne kelljen visszamenni az autóért Szobra. Javasoljuk, hogy legkésőbb a 19.50-es vonatra szálljatok fel Nagymaroson, hogy legyen idő a bemelegítésre, ráhangolódásra.

 

 

Vis maior: 

A résztvevők biztonsága érdekében a pálya teljes vagy egy-egy szakasza változhat vagy törlésre kerülhet. Amennyiben vis maior helyzetben a verseny nem kerül megrendezésre vagy csak módosított pályán, a nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni. Kánikula esetén a rajt időpontokat változhatnak.

Szabályzat:
A esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak előzetes engedéllyel, egyeztetett formában és módon végezhető.

A teljes távot nem teljesítő, a kijelölt útvonaltól eltérő, vagy egyéb – a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek.

A verseny útvonalain kötelező betartani a jobbra tarts elvet.
A versenyen görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül vagy babakocsival, kutyával futni tilos. A versenyzőknek kötelező felsőruházatot viselni, és a rajtszámot elől, látható módon feltűzni.  A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedettek.
A versenyen indulóknak tilos elhagynia a kijelölt versenypályát.  A versenyző tudomásul veszi, hogy a verseny útvonalán útburkolati hibák, egyenetlenségek előfordulhatnak amelyek miatt fokozott figyelemmel kell haladnia a versenypályán. Az úthibák okozta balesetekért a rendező nem vonható felelősségre.

A rendezőség fenntartja a jogot, hogy az útvonal sajátosságai (szűk keresztmetszet) és biztonsági okok miatt a résztvevők számát korlátozza, ill. a nevezést a megadott határidő előtt lezárja.
A szervezők fenntartják a mindenkori és mindenre kiterjedő változás jogát!

A rendezőség a verseny területén és a ruhatárban elhelyezett csomagok, értékek eltűnése esetén felelősséget nem vállal. Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!

Az online regisztrációval minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat, a rendezőség közreműködését és betartja a verseny szabályait. A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

Felelősségnyilatkozat:
A versenyző elismeri, hogy a versenyen a saját felelősségére indul. A nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, melyet a versenyt megelőzően orvosi vizsgálattal erősített meg és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők. A rajtszám cseréje és átadása tilos.
A rendező fenntartja a jogot, hogy a versenyről és a versenyzőkről fotót és filmet készítsen, melyek a továbbiakban a rendező tulajdonát képezik, és szabadon felhasználja reklám tevékenységéhez, kiadványaihoz. A fotókon és filmeken szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
A regisztrációnál elküldött adatok a valóságnak megfelelnek, azok tárolásához és a rendezvényeken való felhasználásához a versenyző hozzájárul.
A versenyző büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy adatai a valóságnak megfelelnek.

Az online nevezéshez a felelősségnyilatkozat elfogadása szükséges, a versenyzők a rajszám átvételekor aláírásukkal ezt megerősítik.