A Szentendrei pálya

Szentendre_terkep_7kmMár csak pár nap és vasárnap délelőtt találkozunk a szentendrei Duna korzón! :)
Az időjárás még kicsit bizonytalan, lehet napsütés is, de záporra is van esély. Emiatt a rajtszám átvételt, öltözőt és ruhatárat a II. Rákoczi Ferenc Iskolába helyeztük. Az iskola könnyen megtalálható, a rajt-cél kaputól kb. 300 m távolságra a Fő téren át gyalog megközelíthető, a bejáró az  Arany János utca felől van (a Városháza mögött).

A futó útvonal a következőképpen halad: a rajttól kb. 800 m-t egyenesen futtok északi irányba, majd a fordító után ugyanúgy vissza.  Mielőtt a célkapuhoz értek jobbra kell kanyarodni és a Lázár cár téren át, a Bogdányi úton felfuttok a Fő térhez. A Fő tér után balra kanyarodtok le, vissza a Duna korzóra, ott dél irányba a Bükkös patakig. Ott megint balra a Duna sétányon visszafuttok, a verseny központ mellett áthaladva. Amikor onnan visszajuttok a Duna korzóra, jobbra futva újra haladjatok az “első fordulópont” felé.
Szentendre_terkep_10kmA 7 km-esek két kört futnak, tehát KÉTSZER futnak át a Lázár cár téren, mielőtt egyenesen befutnak a célba. A 10 km-esek három kört futnak, HÁROMSZOR át a Lázár cár téren.
A pályán természetesen eltévedni nem lehet, minden le van zárva és ki van jelölve, nektek csak a körök számolására és a futásra kell figyelni :)
A rajtszám átvétel 7:30-kor kezdődik, és mindkét rajt előtt 30 perccel zárunk. Helyszíni nevezésre, nevezés módosításra nincs lehetőség.

Rajt időpontok:
7 km = 9:30
10 km = 11:00

Azoknak, akik autóval érkeznek, felhívjuk a figyelmét, hogy a szentendrei belvárosban a térképen kijelölt parkolóhelyek is reggel 9:00-től fizetősek.

Jó futást kívánunk mindenkinek!