Holnap este rajt!

sdrHolnap este indul az idei második futásunk. A tavaszi “Dunakanyar Félmaraton” után most belekóstolunk a Duna menti éjszakai hangulatba.
A előnevezetteknek a rajtszámátvétel 19:00-től lehetséges a szobi Művelődési házban, 50 m-re a rajtkaputól.  Akik még a helyszínen szeretnének nevezni, kérjük, hogy időben jöjjenek, legkésőbb 20:30-kor lezárjuk a helyszíni nevezést (összesen 100 helyünk van helyszíni nevezésre!). Az előnevezetteknek személyesen kell felvenni a rajtszámot, nekik 21:00-ig van erre lehetőségük.
A művelődési házban van öltöző, de a ruhákat nem lehet otthagyni, mert a rajt után bezár. Ha nincs aki vigyázzon a csomagjaitokra, 20:30-21:00-ig a rajt mellett leadhatjátok, mi pedig a célterületre, Nagymarosra visszük nektek.
Miután ránk sötétedik és mindenki bekapcsolta a fejlámpáját és egyéb világító eszközeit, 21:30-kor rajtol a futás bele az éjszakába. Útközben két helyen is frissíthettek, majd a célban zsíros kenyérrel, alkoholmentes sörrel és remek hangulattal várunk Titeket a nagymarosi Fő téren.
Hajrá!