Zebegény

Helysz_zebegényEGY hét van hátra a rajtig!  Kezdjük azzal, amit minden évben írunk ;) Zebegény egy kis település, minden nagyon közel helyezkedik el egymáshoz. A vasútállomástól 50 m-re van az iskola, ahol az öltözők és ruhatár mellet idén a rajtszámátvétel is lesz.
Mint eddig minden évben, az iskolától kb. 100 m-re a Duna-parti strandparkolóban lesz a versenyközpont, azaz a rajt és  cél terület.
Itt nincs szükség autóra, aki tud, inkább jöjjön vonattal. A nyugatiból mindössze 50 perc a menetidő.
Ha mégis autóval érkeztek, akkor körültekintően parkoljatok, hogy a lakosságot és egymást ne akadályozzátok a ki-be járásban. Aki autóval jön, kalkulálja bele, hogy az M2-es útépítés miatt kicsit lassabban lehet haladni.

Rajtszámátvétel 8:00 tól lehetséges. Az első 10:00 órás rajt előtt bemelegítő tornát tartunk, gyertek időben.

Hekysz_zebegény_25_17A futópálya: Rajt és cél a zebegényi strandparkolóban. A 17 és 25  km-es versenyzők egyszerre indulnak. Rajt után 100 méterrel egy éles JOBB kanyarral befordultok a bicikliútra és azon végig mentek a nagymarosi Fő térig, ott lesz a fordítópont.
Ha visszaértetek és elhaladtok a rajt-cél terület mellett, akkor a 17 km-en indulók BALRA befordulnak a célegyenesbe, a 25 km-en indulók pedig EGYENESEN tovább futnak Szob felé és Szobon  a bringaút végén fordulnak vissza.

A 8 km-t futók és a gyerek 2 km-en indulók a rajt után BALRA fordulnak a bicikli útra, majd 4 (Szobi fordító) illetve 1 km-nél fordulnak vissza.
Hekysz_zebegény_8_2Eltévedni egyébként nem lehet, mindenhol lesznek segítők, csak azért írjuk le, mert tudjuk, hogy sokan izgultok már :)