Panorámafutás 2018! Mit tervezünk?

A 2017-es futószezon nagyszerűen sikerült, rengeteg új futóval találkoztunk, akik az ország minden tájáról eljöttek a versenyeinkre. Minden alkalommal nagy öröm számunkra, amikor az elégedettséget látjuk indulóink arcán, köszönjük, hogy ezt sokan vissza is jelzitek. Két új versennyel együtt  már négy rendezvényünk volt, amik mind kicsit különböztek egymástól, de tökéletesen ki is egészítik egymást. A jövő évet hasonlóan képzeljük el, de lesznek időpont változások, és jönnek hozzá újabb kihívások is. Nézzük meg sorban mivel is készülünk:

 

2017_DKF_rajtÁprilis 7.: 2. Dunakanyar Félmaraton 5-12-21 km. Páratlan szép versenyhelyszín a Visegrádi várral szemben, amire teljes panoráma nyílik. Méltóvá téve a versenyt a nevére a futópályák végig a Duna mellett haladnak, a 21-km-eseknek egy kis kitérővel a meseszép Zebegénybe. A Dunakanyar legnagyobb félmaratonján már tavaly is nagyon jó hangulat volt, és most sem fog senki csalódni, aki eljön.  A nevezést már elindítottunk, létszám limit van minden távon, helyszíni nevezésre várhatóan nem lesz lehetőség.

A nevezést már elindítottunk!


nightJúnius 2.: 3. Éjszakai Panorámafutás  12 km. Majdnem teliholdas, szentjánosbogaras, éjszakai hangulat a Dunakanyarban. A legkisebb rendezvényünk, de cseppet sem kevésbé élménydús mint a többi. Különösen hangulatossá varázsolja a sok-sok fejlámpa, amivel a futók Szobról indulnak este fél 10-kor és a 12 km-t végig a Duna part mellet futják le Nagymarosig. Itt az áprilisi versenyhelyszínt újra megcsodálhatják éjszakai fényekben :)
Figyelem 500! fős létszámlimit!

nevezés indítás februárban


2017_zeb8Szeptember 22.: 5. Panorámafutás Zebegény  2-8-17-25 km.  Idén már 5 éves lesz a Zebegényi Panorámafutás! Ezért gondoltunk, itt az ideje, hogy kicsit változtassunk rajta, hiszen már nagyon kinőtte magát ez a verseny. Az időpontot kicsit hátrébb tettük szeptemberre, az útvonal marad a régi, de tervezünk még pár újdonságot, amit a nevezés indításakor árulunk el nektek.

nevezés indítás áprilisban


Október 20.: 1. Panoráma Trail. 2018-ban is egy új versennyel bővülünk. Már 3 éve megszületett az ötlet, azóta tervezzük, készülünk. 2018-ban végre megrendezzük ezt a különösen dédelgetett álmunkat, ami nagyon más lesz mint az eddigi versenyeink.

részletes infók: januártól

nevezés indítása áprilisban


Szentendre logo mailNovember 4.: 2. Panorámafutás Szentendre. Akik voltak az idei versenyen, tudják, hogy a különlegessége egyértelműen az óvárosi rész, a hangulatos kis utcák, a Duna-korzó.  Nekünk ez lesz 2018-ban is a szezonzáró rendezvényünk.

nevezés indítás szeptember


Tartsatok 18-ban is velünk, aki csak 1-1 versenyen volt, próbálja ki a többit is. Az időpontokat írjátok vastagon a naptáratokba, és kísérjétek figyelemmel a híreket, vagy iratkozzatok fel e hírlevelünkre.

Feliratkozás hírlevelünkre

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Jövőre találkozunk!

A Panorámafutás csapata