1. Panorámafutás Szentendre

Panorama_Szentendre_10km_webÚj verseny, új helyszín, új táv, új élmény. Az ország egyik legszebb városában, Szentendrén, a Duna korzó, a Duna-part és az óváros adja nekünk a helyszínt egy különleges 10 km-es futáshoz. Október 7-én, szombat délután-este külön amatőr és profi futamban indítjuk a mezőnyt három csodálatos futókörre. Kísérőiteknek így többször lesz lehetőségük a szurkolásra és Ti is többször nézhetitek a profi futókat miután már megszereztétek a saját befutóérmeteket. Fussátok be Szentendre óvárosát és Duna-partját, vegyetek részt ebben a nagy buliban is!

Köszöntő!
Szentendre a legtöbbek számára a művészetek városaként ismert, de még ennél is sokkal több! Szentendre egy színes, mozgalmas város olyan különleges adottságokkal, mint a páratlan szépségű Duna part, a Duna-korzó, a víz és a fények különleges játékával. Az outdoor sportok kedvelői jobb helyszínt keresve sem találnának városunknál. Futóversenyeket (köztük rangos nemzetközi versenyeket is) gyakran rendezünk, és örömmel köszöntjük a Panorámafutás résztvevőit nálunk. Nem rejtem véka alá, hogy jómagam is futok, ez a csodálatos sport közel áll hozzám, ezért, nem csak polgármesterként, hanem sporttársként is szeretettel köszöntöm Önöket városunkban. Jó versenyzést kívánok mindenkinek!

Verseghi-Nagy Miklós, Szentendre polgármestere, a verseny fővédnöke


Időpont 2017.10
.07.

Rajt és cél: Szentendre, Dunakorzó

Táv: 10 km

Program:
Rajtszám átvétel: 14:00-től
Amatőr futam rajt: 16:00
Profi futam rajt: 18:00
Eredményhirdetés: 19:00
(további részletek hamarosan)

Frissítés: víz és iso, 4 km-nél, 7 km-nél, és a célban

Díjazás: Profi futam abszolút első 10 nő és 10 férfi. Befutóérmet mindenki kap.

Amatőr futam:
A 16:00-kor rajtoló futamot a hobby és kezdő futóknak tervezzük. Itt mindenki indulhat aki 4:50/km lassabb tempóban fut.  A szintidő 7:30/km ami a majdnem teljesen sík pályán ( emelkedés összesen 30m) nem jelenthet túl nagy problémát annak, aki rendszeresen mozog. Futás után, befutóéremmel a nyakatokban, vár Titeket egy kis frissítés a célterületen, aztán élvezhetitek Szentendre különleges hangulatát, miközben szurkolhattok a profi mezőnynek is.
Amatőr létszámlimit: 1000 fő

Profi futam:
18:00-kor indulnak azok a futók, aki biztosan 4:50/km alatti tempóban teljesítik a távot. Kérünk mindenkit aki 48 perc alatt futja a 10 km-t, hogy erre a futamra nevezzen!

Panorama_szentendre_duna_webÚtvonal

hamarosan

Szintidő:
Amatőr futam 7:30/km.
Profi futam 4:50/km

Nevezés:
2017. július 10-től – szeptember 28-ig.

Panorama_Szentendre_nevezes_webA nevezés csak a nevezési díj átutalásával együtt érvényes. A nevezési díj beérkezésének határideje a nevezéstől számított 2 munkanap. Ennek lejárta után a  nevezések (a pénzügyileg nem rendezett nevezések) törlődnek. Tehát csak úgy érdemes kitölteni a nevezési lapot, ha egy időben elintézed az átutalást is!  Érvényes nevezés esetében a versenyzőt feltüntetjük a honlapon elérhető rajtlistán. 

A nevezési díj tartalmaz :

 • részvételt a versenyen
 • rajtszámot
 • chipes nettó időmérést
 • egyedi befutóérmet
 • egyedi pólót
 • ingyen letölthető fotókat a futofoto.hu oldalról
 • frissítést a pályán és a célban
 • alkoholmentes sört a célban
 • orvosi felügyeletet
 • zárt és biztosított útvonalat
 • 27% Áfát

Nevezési díjak:

 • július 10-től augusztus 31-ig 7.500 Ft
 • szeptember 1-től szeptember 30-ig 8.500 Ft
 • helyszíni nevezés nincs

Nevezés (online július 10.-től): itt

A nevezési lap kitöltése után a  nevezési díjat a Proathlon Bt   12010374-00146880-00100006  számú bankszámlaszámára kell átutalni. A beérkezett befizetés után emailben küldjük a számlát és a rajtszámot. A verseny napján a rajtszám átvételéhez egy fényképes igazolvány felmutatása szükséges és elegendő (befizetésről igazolás nem szükséges). A rajtszám felvétel felelősségvállalási nyilatkozat aláírásával történik.
A nevezési díj 70%-át visszafizetjük abban az esetben ha 30 nappal a verseny előtt emailben a versenyző lemondja indulását. Ezután lemondásokat már nem áll módunkban elfogadni, és pénzt visszatéríteni sem tudunk. A nevezés nem átruházható más versenyzőre vagy más versenyre. Benevezett, de a versenyen el nem induló versenyző nevezési díjának visszatérítésére nincs lehetőség.

Egyéb tudnivaló:

A esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak előzetes engedéllyel, egyeztetett formában és módon végezhető.

A teljes távot nem teljesítő, a kijelölt útvonaltól eltérő, vagy egyéb – a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek.

A verseny útvonalain kötelező betartani a jobbra tarts elvet.
A versenyen görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül, babakocsival, kutyával futni nem engedélyezett! A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedettek.

A rendezőség a verseny területén és a ruhatárban elhelyezett csomagok, értékek eltűnése esetén felelősséget nem vállal. Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!

A rendezőség fenntartja a jogot, hogy az útvonal sajátosságai (szűk keresztmetszet) és biztonsági okok miatt a résztvevők számát korlátozza, ill. a nevezést a megadott határidő előtt lezárja.
A szervezők fenntartják a mindenkori és mindenre kiterjedő változás jogát!

Az online regisztrációval minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat, a rendezőség közreműködését és betartja a verseny szabályait. A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

Vis maior:
A résztvevők biztonsága érdekében a pálya teljes vagy egy-egy szakasza változhat vagy törlésre kerülhet. Amennyiben vis maior helyzetben a verseny nem kerül megrendezésre vagy csak módosított pályán, a nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni.

Felelősségnyilatkozat:
A versenyző elismeri, hogy a versenyen a saját felelősségére indul. A nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, melyet a versenyt megelőzően orvosi vizsgálattal erősített meg és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők. A rajtszám cseréje és átadása tilos.
A rendező fenntartja a jogot, hogy a versenyről és a versenyzőkről fotót és filmet készítsen, melyek a továbbiakban a rendező tulajdonát képezik, és szabadon felhasználja reklám tevékenységéhez, kiadványaihoz. A fotókon és filmeken szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
A regisztrációnál elküldött adatok a valóságnak megfelelnek, azok tárolásához és a rendezvényeken való felhasználásához a versenyző hozzájárul.
A versenyző büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy adatai a valóságnak megfelelnek.

Az online nevezéshez a felelősségnyilatkozat elfogadása szükséges, a versenyzők a rajtszám átvételekor aláírásukkal ezt megerősítik.