1. Panorámafutás Szentendre

Panorámafutás_Szentendre_webÚj verseny, új helyszín, új táv, új élmény. Az ország egyik legszebb városában, Szentendrén, a Duna korzó, a Duna-part és az óváros adja nekünk a helyszínt ehhez a különleges futáshoz. November 5-én, vasárnap délelőtt 7 és 10 km-es távon, 2 illetve 3 futókörön élvezhetitek Szentendre szépségeit. A tavaszi Dunakanyar Félmaraton után, a nyári éjszaki és a Zebegényi Panorámafutás után Szentendre a tökéletes évadzáró futóesemény. Fussátok be Szentendre óvárosát és Duna-partját, vegyetek részt ebben a nagy buliban is!

Köszöntő!
Szentendre a legtöbbek számára a művészetek városaként ismert, de még ennél is sokkal több! Szentendre egy színes, mozgalmas város olyan különleges adottságokkal, mint a páratlan szépségű Duna part, a Duna-korzó, a víz és a fények különleges játékával. Az outdoor sportok kedvelői jobb helyszínt keresve sem találnának városunknál. Futóversenyeket (köztük rangos nemzetközi versenyeket is) gyakran rendezünk, és örömmel köszöntjük a Panorámafutás résztvevőit nálunk. Nem rejtem véka alá, hogy jómagam is futok, ez a csodálatos sport közel áll hozzám, ezért, nem csak polgármesterként, hanem sporttársként is szeretettel köszöntöm Önöket városunkban. Jó versenyzést kívánok mindenkinek!

Verseghi-Nagy Miklós, Szentendre polgármestere, a verseny fővédnöke

Időpont 2017.11.05.

Rajt és cél: Szentendre, Duna-korzó

Táv: 10 és 7 km

SZENTENDRE_szalagos érem_web

Program:
7:30-9:00
Rajtszám átvétel 7 km
7:30-10:30
Rajtszám átvétel 10 km
9:15
Bemelegítés 7 km
9:30
Rajt 7 km
10:30
Eredményhirdetés 7 km
10:45
Bemelegítés 10 km
11:00
Rajt 10 km
12:30
Eredményhirdetés 10 km

Frissítés: víz és iso, 4 km-nél, 7 km-nél, és a célban

Díjazás: 10 és 7 km abszolút első 3 nő és férfi.

A befutóérmet a célba érésnél minden sikeres teljesítőnek a nyakába akasztjuk.

Útvonal:
Szentendre pálya térkép

Szintidő:
7:30/km.

Oklevél_álló_webA nevezési díj tartalmaz :

 • részvételt a versenyen
 • rajtszámot
 • chipes nettó időmérést
 • egyedi befutóérmet
 • ingyen letölthető fotókat, amik oklevélként is kinyomtathatók
 • frissítést a pályán és a célban
 • alkoholmentes sört a célban
 • orvosi felügyeletet
 • zárt és biztosított útvonalat
 • 27% Áfát

Nevezési díjak:

 • 7 km 5.000 Ft (max 450 induló!)BETELT
 • 10 km 6.000 Ft (max 500 induló!) BETELT
  Helyszíni nevezésre nincs lehetőség.

Póló rendelés:
házak_poló_web
Aki a befutóérmen kívül még egy pólót is szeretne a rendezvényről hazavinni, az a nevezési lapon külön a nevezés mellett megrendelheti. Azt gondoljuk, hogy a hosszú versenyszezon alatt már mindenki több technikai futópólót begyűjtött, ezért erre a versenyre egy egyedi tervezésű, jó minőségű pamut pólóval készülünk. (Hétköznapi viseletre ezt jobbnak látjuk, a téli futókabát alatt a technikai póló úgysem látszana)
A póló ára 1.500 Ft

Kérjük ellenőrizzétek a póló méretét a táblázaton rendelés előtt.
Rendelési határidő: október 15.

Nevezés online szeptember 18-án 19:00-tól  (október 31-ig):

A nevezés csak a nevezési díj átutalásával együtt érvényes. A nevezési díj beérkezésének határideje a nevezéstől számított 2 munkanap. A nevezési lap kitöltése után a  nevezési díjat a Proathlon Bt   12010374-00146880-00100006  számú bankszámlaszámára kell átutalni. A beérkezett befizetés után emailben küldjük a számlát. A verseny napján a rajtszám átvételéhez egy fényképes igazolvány felmutatása szükséges és elegendő (befizetésről igazolás nem szükséges). A rajtszám felvétel felelősségvállalási nyilatkozat aláírásával történik.
A nevezési díj 70%-át visszafizetjük abban az esetben ha 30 nappal a verseny előtt emailben a versenyző lemondja indulását. Ezután lemondásokat már nem áll módunkban elfogadni, és pénzt visszatéríteni sem tudunk. A nevezés nem átruházható más versenyzőre vagy más versenyre. Benevezett, de a versenyen el nem induló versenyző nevezési díjának visszatérítésére nincs lehetőség.

Nevezés átruházás
Október 27-e 15 óráig a nevezések átruházhatók másik versenyzőre. Ennek a regisztrációs díja 1500,-Ft
A következő módon tudjuk átírni:
Az eredeti nevező a bankszámlaszámunkra azonosító kóddal együtt utalja át a regisztrációs díjat, és e-mailben küldje el az info@panoramafutas.hu címre az alábbi adatokat:

 • eredeti nevező neve, email címe és azonosító kódja
 • a helyette nevező adatai (név, születési év, lakcím, email cím, telefonszám)
  Figyelem: versenytáv, póló méret-rendelés módosításra nincs lehetőség!

Egyéb tudnivaló:

A esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak előzetes engedéllyel, egyeztetett formában és módon végezhető.

A teljes távot nem teljesítő, a kijelölt útvonaltól eltérő, vagy egyéb – a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek.

A verseny útvonalain kötelező betartani a jobbra tarts elvet.
A versenyen görkorcsolyázni, kerékpározni, babakocsival, kutyával futni, illetve rajtszám nélkül nem engedélyezett! A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedettek.

A rendezőség a verseny területén és a ruhatárban elhelyezett csomagok, értékek eltűnése esetén felelősséget nem vállal. Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!

A rendezőség fenntartja a jogot, hogy az útvonal sajátosságai (szűk keresztmetszet) és biztonsági okok miatt a résztvevők számát korlátozza, ill. a nevezést a megadott határidő előtt lezárja.
A szervezők fenntartják a mindenkori és mindenre kiterjedő változás jogát!

Az online regisztrációval minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat, a rendezőség közreműködését és betartja a verseny szabályait. A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

Vis maior:
A résztvevők biztonsága érdekében a pálya teljes vagy egy-egy szakasza változhat vagy törlésre kerülhet. Amennyiben vis maior helyzetben a verseny nem kerül megrendezésre vagy csak módosított pályán, a nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni.

Felelősségnyilatkozat:
A versenyző elismeri, hogy a versenyen a saját felelősségére indul. A nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, melyet a versenyt megelőzően orvosi vizsgálattal erősített meg és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők. A rajtszám cseréje és átadása tilos.
A rendező fenntartja a jogot, hogy a versenyről és a versenyzőkről fotót és filmet készítsen, melyek a továbbiakban a rendező tulajdonát képezik, és szabadon felhasználja reklám tevékenységéhez, kiadványaihoz. A fotókon és filmeken szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
A regisztrációnál elküldött adatok a valóságnak megfelelnek, azok tárolásához és a rendezvényeken való felhasználásához a versenyző hozzájárul.
A versenyző büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy adatai a valóságnak megfelelnek.

Az online nevezéshez a felelősségnyilatkozat elfogadása szükséges, a versenyzők a rajtszám átvételekor aláírásukkal ezt megerősítik.